Nariai 350x195-19

Kėdainių konservų fabrikas, UAB

Apie mus

Konservuotų produktų gamyba UAB „Kėdainių konservų fabrikas“ – konservuotas daržoves, vaisius ir padažus gaminanti įmonė įkurta 1944 metais rugpjūčio 1 dieną. 2019 metais bendrovei sukanka 75-eri metai. Produkcijos asortimentą sudaro per 120 skirtingų rūšių gaminių: įvairūs pomidorų padažai, majonezai, užtepėlės, marinatai, sriubos, džemai ir uogienės. Didelė dalis produkcijos gaminama iš aukštos kokybės, natūralių žaliavų be konservantų, dažiklių, skonio stipriklių ir nenaudojant genetiškai modifikuotų žaliavų.

Kontaktai

UAB „Kėdainių konservų fabrikas“

Kėdainių g. 50, Šingalių k., Josvainių sen., LT-58191 Kėdainių raj.

Tel.: +370 347 77282
Mob. tel.: +370 686 56991

El. paštas: info@kkf.lt

Facebook: http://bit.ly/2LpXxPs
LinkedIn: http://bit.ly/2K74tOm
Rekvizitai.lt: http://bit.ly/2y7xRhR

www.kkf.lt

Eksporto šalys

  • Airija
  • Australija
  • Azerbaidžanas
  • Danija
  • Didžioji Britanija
  • Dramblio Kaulo Krantas
  • Estija
  • Graikija
  • Ispanija
  • Izraelis
  • JAV
  • Jungtiniai Arabų Emyratai
  • Lenkija
  • Norvegija
  • Prancūzija
  • Saudo Arabija
  • Suomija
  • Švedija
  • Vokietija
  • Latvija
  • Kinija
  • Kipras
  • Kanada
  • Rusija

Įmonės veikla ir produkcija

„Kėdainių konservų fabriko“ prekės ženklas yra vienas iš geriausiai Lietuvos vartotojų žinomų konservuotų produktų prekės ženklų. Įmonės gaminama produkcija eksportuojama į 25 užsienio valstybes.

Pirmieji „Kėdainių konservų fabriko“ produktai buvo marinuoti agurkai, kurie dar ir šiandien gaminami pagal autentišką receptūrą ir technologiją. Nuolatinės investicijos į gamybos įrangą, produktų kūrimą, rinkodarą ir vadybos procesų tobulinimą leidžia užtikrinti, kad įmonės produkcija būtų gaminama efektyviai, atitiktų šiuolaikinio vartotojo poreikius bei aukščiausius kokybės ir saugos reikalavimus.

2018 metais UAB „Kėdainių konservų fabrikas“ baigė įrengti naują majonezų ir padažų gamybos padalinį, kuris padidino bendrovės gamybos pajėgumus bei leido praplėsti gaminių asortimentą. Į naują gamybos padalinį buvo investuota daugiau nei 1,5 mln. eurų ir jis leido bendrovei kelis kartus padidinti pagaminamos ir išpilstomos produkcijos kiekį, kuris išaugo iki 10 mln. tonų per metus.

Gamybos procesas griežtai kontroliuojamas, pakuotės apdirbamos jonizuotu oru, o įranga plaunama (valoma) CIP (clean in place) sistema. Gaminiai pilstomi į stiklinę ar daugiasluoksnio plastiko pakuotę, kuri maksimaliai apsaugo produktą nuo išorės poveikio ir išlaiko juslines savybes visą galiojimo laiką. „Kėdainių konservų fabrikas“ dar 2018 metais prisijungė prie Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) inicijuoto bendradarbiavimo susitarimo gerinti maisto produktų sudėtį. Šiais susitarimais įmonė savanoriškai įsipareigoja gerinti maisto produktų sudėtį juose mažinant cukraus, druskos ir riebalų kiekį.

2019 metais bendrovė gavo BRC FOOD sertifikatą, kuris buvo išduotas po įmonės „Bureau Veritas“ atlikto audito. BRC maisto saugos sertifikatas yra tarptautiniu mastu pripažintas maisto saugos ir kokybės standartas. Audito tikslas buvo įvertinti majonezų, padažų ir kečupų gamybos padalinio veiklą. BRC FOOD sertifikatas patvirtina, kad įmonėje įvertintos ir suvaldytos visos maisto saugos, kokybės, galimo žaliavų klastojimo rizikos, gamybos procesai veikia nepriekaištingai, didelis dėmesys skiriamas žaliavų kokybei bei tiekėjų pasirinkimui.

Lietuvos metų gaminio apdovanojimai:

  • „Gaminu su meile“ pomidorų padažas su bazilikais – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“, 2018 m. AUKSO MEDALIS
  • Majonezas LIETUVIŠKAS originalus – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“, 2018 m. AUKSO MEDALIS
  • Kietojo sūrio užtepėlė su česnakais – UAB „ Kėdainių konservų fabrikas“, 2017 m. AUKSO MEDALIS
  • JUBILIEJINIAI marinuoti agurkai su ąžuolo lapais – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“, 2015 m. AUKSO MEDALIS
  • Agurkų salotos – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“, 2012 m. AUKSO MEDALIS
  • Salotos su tunu ir pupelėmis – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“, 2012 m. AUKSO MEDALIS
  • BUROKĖLIAI konservuoti, pjaustyti obuolių sultyse – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“, 2011 m. AUKSO MEDALIS
  • UAB “ Kėdainių konservų fabrikas”, Majonezas be konservantų su medumi ir grūdėtomis garstyčiomis, 2009 m. AUKSO MEDALIS
  • UAB “Kėdainių konservų fabrikas”, Barščiai su baravykais, 2008 m. AUKSO MEDALIS
  • UAB Kėdainių konservų fabrikas, Kėdainių majonezas be konservantų, 2007 m. SIDABRO MEDALIS
  • UAB “Kėdainių konservų fabrikas”, Natūralus pomidorų padažas su krienais, 2006 m. AUKSO MEDALIS
  • UAB „Kėdainių konservų fabrikas“, Tunas su kukurūzais sumuštiniams, 2005 m.;
  • RAUGINTŲ AGURKŲ SRIUBA, UAB “Kėdainių konservų fabrikas”, 2002 m.;
  • Marinuoti pievagrybiai, Kėdainių konservų fabrikas, 2001 m.;
  • Ypatingas pomidorų padažas, “Kėdainių konservų fabrikas” UAB, 2000 m.;
  • Daržovių asorti “Margutis”, Kėdainių konservų fabrikas, 1999 m.;
  • Marinuoti agurkai, Kėdainių konservų fabrikas,1998 m.

Dalyvavimas tarptautinėse parodose:

  • „GULFOOD 2018“, Dubajus
  • „FOODEX JAPAN 2018“, Tokijas
  • „PLMA 2018“, Amsterdamas
  • „ALIMENTARIA 2018“, Barselona
  • „PLMA-2017“, Amsterdamas
  • „Anuga-2017“, Vokietija
  • „FHC-China“, 2017 m., Šanchajus
  • „ProdExpo“ bruknių ir pomidorų padažas AUKSO MEDALIS, 2012 m.
  • „AgroBalt“ bruknių ir pomidorų padažas AUKSO MEDALIS, 2012 m.